تاریخ:مهر 6, 1399

طرز تهیه چای لاته و نکات مهم هنگام تهیه!

طرز تهیه چای لاته

چای لاته طعم های مرتبط با چایماسالا (نوشیدنی چای با رایحه رایج) را که در اکثر خانوارها در سرتاسر هند (و در حال حاضر بیشتر جهان) وجود دارد ، می گیرد و با یک تکنیک همراه با شیر خامه ای بخارپز شده شیرینی خود را تقویت می کند. ما در اینجا یکی از روش های تهیه چای لاته را در مارس نیوز به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم طرز تهیه چای لاته :

چوب دارچین : 2 تکه شکسته شده

دانه های فلفل سیاه : 2 قاشق چایخوری

میخک : 10 حبه

هل سبز، ترک خورده : 6 غلاف

آب : 4 فنجان

زنجبیل تازه : یک نکه 5 سانتیمتری ریز خرد شده

برگ چای سیاه : 2 قاشق غذاخوری؛ یا 6 کیسه چای سیاه

شیرین کننده : 1/2 فنجان (مانند شکر قهوه ای، عسل یا شربت افرا)

شیر کامل ، شیر نارگیل یا سایر شیرهای غیر لبنی : 3 فنجان سرد

تجهیزات مورد نیاز :

فنجان و قاشق اندازه گیری

شیرجوش متوسط

قاشق چوبی یا اسپاتول لاستیکی

صافی با سوراخ ریز

پارچ یا قوری

مواد لازم چای لاته

طرز تهیه چای لاته :

1 – ادویه ها را تفت دهید. دارچین، فلفل دلمه‌ای، میخک و هل را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط قرار دهید و 3 تا 4 دقیقه طرف را تکان دهید تا عطر مواد خارج شود.

2 – چای را دم کنید. آب و زنجبیل را اضافه کرده و بهم بزنید. 5 دقیقه بجوشانید.

3 – چای را بخیسانید. از روی حرارت آن را برداشته و برگ های چای یا کیسه های چای را اضافه کنید. 10 دقیقه روی آن را بپوشانید و خیس کنید.

4 – چای را شیرین کنید. در حالی که چای هنوز گرم است، شیرین کننده را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب یا حل شود.

5 – چای را صاف کنید. چای را از طریق یک صاف کننده توری خوب درون پارچ یا قوری صاف کنید. ادویه جات و برگ های چای را دور بریزید. برای استفاده بعدی در یخچال نگهداری کنید، یا آن را گرم نگه دارید در حالی که شیر کف کند.

6 – شیر را به کف کردن آورید. برای شیر کامل، شیر را با تکان دادن آن در یک کوزه یا با تند هم زدن آن به شدت با گرمای متوسط به کف بیاورید. برای شیرهای غیر لبنی، قبل از گرم کردن از مخلوط کن غوطه وری استفاده کنید.

7 – شیر را گرم کنید. شیر کف کرده را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم گرم کنید تا گرم شود.

8 – سرو کنید. 3/4 فنجان چای گرم را ابتدا درون هر لیوان بریزید. 1/2 فنجان شیر گرم شده را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی آن یک قاشق کف شیر بریزید.

 

نکات مهم :

از قبل تهیه کنید. پایه چای را می توان تا 5 روز قبل تهیه کرد و در یک ظرف عایق بندی از هوا در یخچال نگهداری کرد. قبل از به کف آوردن شیر، به آرامی آن را گرم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *