تاریخ:بهمن 2, 1399

طرز تهیه چای ماسالا : چای سیاه با ادویه جات معطر و شیر دلخواه

طرز تهیه چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا

بسیاری از افکار در ذهن ظاهر می شوند ، اما این قلب است که یکی را در خود نگه می دارد و دیگری را نگه نمی دارد. ~ دوروتی هانت

در هند masala به معنی ادویه، و chai به معنای چای است. چای ادویه دار. و این دقیقاً همان چیزی است که چای ماسالا است – چای سیاه که با ادویه جات معطر تزریق شده و معمولاً با شیر سرو می شود.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کل: 20 دقیقه
  • محصول: 1 لیوان بزرگ

مواد لازم :

  • 5-7 غلاف هل سبز
  • 3-4 میخک کامل
  • 1-2 بادیان ختایی (اختیاری)
  • 5-7 دانه فلفل (اختیاری)
  • 1 فنجان آب
  • 2-3 برش زنجبیل (یا بیشتر!)
  • ½ چوب دارچین – از طول تقسیم شود
  • 1-2 قاشق غذاخوری چای سیاه
  • 1 فنجان شیر دلخواه – شیر کامل آلی، شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر سویا، شیر بادام هندی، شیر کنف (من شیر بادام یا جو دو سر شیرین، با طعم وانیل را دوست دارم)
  • 2-3 قاشق چایخوری (یا بیشتر یا کمتر) شربت افرا، عسل، شکر یا جایگزین. (شکر سنتی است، اما من افرا را ترجیح می دهم.)

طرز تهیه چای ماسالا :

  1. غلاف هل ، میخک کامل، بادیان ختایی و دانه های فلفل را کمی خرد کرده و در یک قابلمه کوچک با 1 فنجان آب قرار دهید. زنجبیل، دارچین و چای سیاه را اضافه کنید. من دوست دارم زنجبیل را کمی در قابلمه له کنم.
  2. بجوشانید و حرارت را خاموش کنید (اگر جوشاندن را ادامه ندهید، ممکن است تلخ شود) و اجازه دهید مواد حداقل 10 دقیقه خیس بخورند …یا برای چندین ساعت. هر چه طولانی تر، عطر و طعم بیشتر!
  3. شیر انتخابی خود را اضافه کنید. یک بار دیگر بگذارید تا دم بکشد، حرارت را خاموش کنید.
  4. با انتخاب شیرین کننده، طعم و مزه بهتری به آن بدهید. اگر تلخ باشد، به شیرین کننده بیشتری احتیاج دارید. درون لیوان صاف کنید.
  5. عشق را احساس کنید!
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *