تاریخ:آذر 5, 1399

طرز تهیه کافه گلاسه : ترکیب قهوه سرد و بستنی در کافی شاپ های پاریس

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه

کافه گلاسه کلاسیک از قهوه سرد با یک قاشق بستنی تشکیل شده است. اصل دستور العمل هنوز مورد بحث است. برخی از کارشناسان معتقدند که محل تولد قهوه سرد کوه اتریش بوده است، برخی به دستور غذاهای فرانسوی اشاره می کنند. می توان گفت که کافه گلاسه در سه ماهه اول قرن گذشته در کافی شاپ های پاریس رواج داشت. از اروپا، قهوه و بستنی به آمریکا و ژاپن نقل مکان کرد. و امروز، این دستور العمل همچنان محبوب است. هر کشور گزینه های خاص خود را دارد.

  • زمان آماده سازی: 3 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • محصول: 2 نفر

مواد لازم :

  • 4 قاشق چایخوری قهوه طبیعی (با یک اسلاید قهوه تازه آسیاب شده)
  • 400 میلی لیتر شیر
  • 4 قاشق چایخوری لیکور یا نوعی مشروب الکلی قوی و شیرین و غلیظ (یا وانیل، خامه، قهوه)
  • 200 گرم بستنی
  • 1 قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه کافه گلاسه :

  1. قهوه را با شکر مخلوط کرده، شیر سرد بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید. نباید بجوشد! بگذارید 20-30 دقیقه بماند. سپس دوباره بجوشانید، خنک شده و از فیلتر قهوه صاف کنید.
  2. لیوان های خنک شده را با نصف قهوه خنک شده پر کنید، مشروب را به همان اندازه بریزید، در هر لیوان یک گلوله بستنی قرار دهید. با نی سرو کنید. روی بستنی را شکلات رنده شده بپاشید، با گیلاس کنسرو شده یا توت تازه تزئین کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *