تاریخ:آذر 4, 1399

طرز تهیه کاچی : پودینگ حلوای ایرانی پر از طعم زعفران و گلاب !

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی

پودینگ حلوای ایرانی پر از طعم زعفران و گلاب است. تهیه آن آسان و بسیار خوشمزه است. این طعم خاورمیانه است! خاطرات دوران کودکی بیشتر شاد است. این غذا خاطرات کودکی را به یادگار می آورد. چقدر شیرین و گرانبها است؟ شما همیشه می توانید روزهای خوب خود را فقط با یک قاشق غذاخوری مخصوص به یاد بیاورید!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • زمان کل: 25 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان شکر
  • 1 و 1/2 فنجان آب
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران (روی یک مکعب یخ بپاشید و بگذارید ذوب شود)
  • 1/4 فنجان گلاب
  • 3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک یا 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • دانه های پسته و کنجد برای تزیین

طرز تهیه کاچی :

  1. شکر و آب را در یک تابه سس کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند. شکر و آب را در یک تابه سس کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند. رنگ لازم نیست تغییر کند.
  2. زعفران و گلاب را به شربت اضافه کنید. کنار بگذارید.
  3. در یک ظرف سس دیگر روی حرارت متوسط، آرد را مرتباً هم بزنید تا قهوه ای روشن شود. بسیار مراقب باشید زیرا آرد به سرعت می سوزد.
  4. کره را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا قهوه ای شود.
  5. شعله را خاموش کنید، با هم زدن مداوم شربت را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید.
  6. پس از ریختن شربت، حرارت را دوباره روی متوسط قرار دهید و مخلوط هم بزنید تا حدود 15 دقیقه غلیظ شود.
  7. درون کاسه های سرو بریزید و روی آن را با دانه های پسته و کنجد تزئین کنید.
  8. آن را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *