تاریخ:دی 28, 1399

طرز تهیه کرامبل سیب : کاملاً ترد و شکننده با فیلینگ سیب و دارچین

طرز تهیه کرامبل سیب

طرز تهیه کرامبل سیب

کرامبل سیب یک دسر گرم کاملاً ترد و شکننده و لذت بخش است که به آسانی تهیه می شود. در بهترین حالت آن یک غذای راحت کلاسیک است!

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • زمان کل: 55 دقیقه
  • محصول: 6 تا 8 نفر

مواد لازم :

مواد میانی (فیلینگ سیب)

  • 1 کیلوگرم سیب سبز، قبل از اینکه پوست بگیرید وزن کنید
  • 1 قاشق غذاخوری آرد سفید
  • 1/2 فنجان شکر سفید
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (یا آب)
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین

لایه رویی

  • 1 فنجان جو دوسر / بلغور جو دوسر (پخت سریع خوب است)
  • 1 فنجان آرد سفید
  • 1 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 125 گرم / 1/2 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
  • کمی نمک

برای سرو

  • بستنی وانیلی

طرز تهیه کرامبل سیب :

طرز تهیه کرامبل سیب

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. سیب ها را پوست بگیرید ، سپس به مکعب های 1.5 سانتی متر برش دهید.
  3. سیب را در یک کاسه قرار دهید. آرد، شکر و دارچین را بپاشید، سپس روی آنها آب لیمو بریزید. ترکیب کرده، سپس در ظرف پخت 1.5 لیتری پهن کنید.
  4. مواد اولیه را در یک کاسه قرار دهید. مخلوط کنید تا مانند شکل ماسه مرطوب، توده ایجاد شود. سیب ها را پهن کنید در صورت لزوم با انگشتان خرد کنید تا لایه رویی ترد بدست آید.
  5. برای مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، آن را بپزید. بردارید، به آرامی با فویل بپوشانید تا گرم شود و بگذارید 10 دقیقه قبل از سرو بماند.
  6. به صورت گرم در کنار بستنی وانیلی سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *