طرز تهیه کوفته برنجی
کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی مصر است. یک میان وعده یا غذای اصلی بسیار خوشمزه و ساده !
- محصول: 10 نفر
مواد لازم :
- 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
- 1 پیاز بزرگ
- 1 فنجان برنج
- 1/2 فنجان شوید خرد شده
- 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
- 1/2 فنجان جعفری خرد شده
- 4 حبه سیر
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک
- 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
برای سس
- 1/2 فنجان رب گوجه فرنگی
- 1 فنجان آب گوجه فرنگی
- 1 مکعب عصاره گوشت
- 1/2 فنجان روغن سبزیجات
- نمک و فلفل
طرز تهیه کوفته برنجی :
- در غذاساز، همه مواد را با هم مخلوط کنید، تا زمانی که مخلوط نرم و یکدست شود.
- از این مخلوط به اندازه یک کوفته بردارید در روغن داغ سرخ کنید تا قهوه ای تیره شود. کنار بگذارید، و اجازه دهید سس را آماده کنیم.
- در یک تابه عمیق، روغن را گرم کنید … سیر که با تفت دادن قهوه ای شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید.
- یک فنجان آب، مکعب عصاره گوشت و نمک، فلفل اضافه کنید.
- بگذارید 25 دقیقه بپزد. آماده است.
دیدگاهتان را بنویسید