تاریخ:مهر 29, 1399

طرز تهیه کوفته برنجی : غذای سنتی مصری، ساده و خوشمزه

طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی

کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی مصر است. یک میان وعده یا غذای اصلی بسیار خوشمزه و ساده !

  • محصول: 10 نفر

مواد لازم :

  • 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
  • 1 پیاز بزرگ
  • 1 فنجان برنج
  • 1/2 فنجان شوید خرد شده
  • 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
  • 1/2 فنجان جعفری خرد شده
  • 4 حبه سیر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک
  • 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط

برای سس

  • 1/2 فنجان رب گوجه فرنگی
  • 1 فنجان آب گوجه فرنگی
  • 1 مکعب عصاره گوشت
  • 1/2 فنجان روغن سبزیجات
  • نمک و فلفل

طرز تهیه کوفته برنجی :

  1. در غذاساز، همه مواد را با هم مخلوط کنید، تا زمانی که مخلوط نرم و یکدست شود.
  2. از این مخلوط به اندازه یک کوفته بردارید در روغن داغ سرخ کنید تا قهوه ای تیره شود. کنار بگذارید، و اجازه دهید سس را آماده کنیم.
  3. در یک تابه عمیق، روغن را گرم کنید … سیر که با تفت دادن قهوه ای شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید.
  4. یک فنجان آب، مکعب عصاره گوشت و نمک، فلفل اضافه کنید.
  5. بگذارید 25 دقیقه بپزد. آماده است.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *