تاریخ:بهمن 9, 1399

طرز تهیه کوکوی مرغ : زمان آماده سازی کم و پر از عطر و طعم !

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

بهترین چیز در مورد کوکو این است که می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. این کوکو مرغ را اغلب وقتی که در یخچال غذای مانده یا مرغ پخته باقی مانده باشد درست کنید!

مواد لازم :

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای (فلفل قرمز تركيه اي) یا سایر تکه های چیلی بسیار ملایم
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • کمی زعفران ساییده شده، در 1 قاشق چایخوری آب داغ حل شده است
  • 1 سینه مرغ سوخاری / پخته شده بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری زرشک، پاک شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن

طرز تهیه کوکوی مرغ :

  1. تخم مرغ ها، نمک، ادویه ها، آرد، بکینگ پودر و زعفران آماده شده را در یک کاسه بریزید و کمی هم بزنید.
  2. مرغ را خرد کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. جعفری و زرشک خرد شده را مخلوط کنید.
  3. روغن را در ماهیتابه کوچک نچسب (قطر 18-20 سانتی متر) بریزید و روی شعله متوسط ​​اجاق گاز خود روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. با استفاده از قلم مو کناره های ظرف را چرب کنید.
  4. وقتی روغن خیلی داغ است و یک قطره از مخلوط تخم مرغ در ماهیتابه صدای جیر جیر ایجاد می کند بلافاصله مخلوط تخم مرغ و مرغ را در قابلمه ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. 3-4 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید، سپس در ظرف را با درپوش بپوشانید و تا جایی که می توانید حرارت را کم کنید. روی آن را بپوشانید، به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانی که قسمت رویی آن کمی سفت شود و طرفین آن طلایی شود. درب ظرف را برداشته و کوکو را برگردانید طرف پخته شده به بالا، و 5 دقیقه بیشتر بپزید یا تا زمانی که قسمت زیرین آن نیز کمی طلایی شود. کوکو را روی تخته برش دهید. با گیاهان تزئین کنید. گرم یا سرد سرو کنید.
نوش جان !

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *