تاریخ:دی 28, 1399

طرز تهیه کوکو سبزی : بخشی از سفره نوروز و بهار در بین ایرانیان

طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی

گیاهان تازه فراوان پایه و اساس بسیاری از دستور العمل های ایرانی است. این امر خصوصاً در بهار اتفاق می افتد، هنگامی که نوروز، سال جدید ایرانی، همه را از خانه های خود بیرون می کشد تا به پیک نیک بروند، جایی که کوکو سبزی همیشه بخشی از سفره است. برای کوک سبزی هر خانواده ترکیبات گیاهی خاص خود را دارد!

  • محصول: 4 وعده غذای اصلی یا 8 وعده به عنوان کنار غذا

مواد لازم :

  • 1/2 فنجان روغن
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 پیاز سفید ، ریز خرد شده
  • 3/4 فنجان برگ جعفری ریز خرد شده
  • 3/4 فنجان شوید ریز خرد شده
  • 1/2 فنجان ریحان ریز خرد شده
  • 1 فنجان برگ اسفناج ریز خرد شده
  • 5 پیازچه، ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان برگ شنبلیله تازه یا 1 قاشق غذاخوری خشک (اختیاری)
  • 1/2 فنجان پیاز سیر ریز خرد شده (اختیاری)
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • نان تخت یا ماست، برای سرو

طرز تهیه کوکو سبزی :

  1. 1/4 فنجان روغن را در یک قابلمه 20 سانتی نچسب روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه و پیاز را اضافه کرده و گاهی اوقات هم بزنید تا زمانی که پیازها کمی قهوه ای شوند، تفت دهید. تمام سبزیجات را هم بزنید تا مخلوط شود (ظرف کاملاً پر خواهد شد). حدود 4 دقیقه مخلوط سبزیجات را تفت دهید. به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید. ظرف را بشویید.
  2. تخم مرغ، نمک، فلفل، آرد و 2/1 قاشق چایخوری زردچوبه را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. مخلوط سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.
  3. قالب را روی حرارت متوسط به اجاق برگردانید و 1/4 فنجان روغن باقیمانده را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و به سرعت آن را به یک لایه یکنواخت پخش کنید. بپوشانید و بپزید، در صورت لزوم برای حفظ حباب ملایم، حرارت را کاهش دهید، تا اینکه قسمت پایین آن کاملاً قهوه ای شود اما نسوزد و قسمت بالای آن خودش را بگیرد، حدود 10 دقیقه. با کنار یک کفگیر، به چهار قسمت تقسیم کنید. هر یک چهارم را برگردانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه با درب بسته بپزید تا کف آن قهوه ای شود. هر یک چهارم را از وسط نصف کنید تا در نهایت 8 برش درست کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *