تاریخ:آبان 7, 1399

طرز تهیه کیک اسفنجی : پایه ای برای تهیه صدها کیک مختلف !

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

پس از تسلط بر این کیک اسفنجی آسان اروپایی (ژنو)، با استفاده از این پایه می توانید صدها کیک مختلف درست کنید!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • کل زمان: 35 دقیقه
  • محصول: 2 کیک گرد با قطر 23 سانت

مواد لازم :

  • 6 عدد تخم بزرگ در دمای اتاق
  • 1 فنجان شکر دانه ریز 210 گرم
  • 1 فنجان آرد همه منظوره 130 گرم
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه کیک اسفنجی :

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. ته دو ظرف کیک 23 سانتی را با کاغذ روغنی بچینید و چرب کنید (کناره ها را چرب نکنید).

  1. در کاسه مخلوط کن ایستاده برقی 6 تخم مرغ بزرگ را به مدت 1 دقیقه با سرعت بالا بزنید. با همزن روشن، به تدریج 1 فنجان شکر اضافه کنید و 8-10 دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا غلیظ و نرم شود.
  2. 1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده سپس این مخلوط را هر بار مقدار 1/3 داخل مخلوط تخم مرغ کرکی الک کنید و هربار با کفگیر هم بزنید تا یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید.
  3. بین قالبهای کیک آماده شده به طور مساوی تقسیم کنید. به مدت 23-28 دقیقه بپزید (فر من 25 دقیقه طول کشید)، یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. با کشیدن کفگیر نازک از ظرف جدا کنید سپس به یک توری سیم منتقل کنید و کاغذ ته کیک را بردارید. کیک ها را تا دمای اتاق خنک کنید و سپس برش بزنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *