تاریخ:آبان 5, 1399

طرز تهیه کیک سیب و دارچین : نرم، شیرین و مملو از سیب های آبدار !

طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

با وجود دستورات فراوان چخت کیک سیب، این یکی برنده است. درست کردن این کیک سیب دارچین بسیار ساده است. فقط به یک کاسه و قاشق نیاز دارید – نیازی به همزن برقی نیست. می توانید از هر نوع سیبی که دوست دارید استفاده کنید.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت و 5 دقیقه
  • محصول: 8 نفر

مودا لازم :

کیک سیب

  • 210 گرم (1 و 1/2 فنجان) آرد ساده
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 150 گرم (3/4 فنجان) شکر قنادی
  • 1 فنجان (تقریبا 1 عدد بزرگ) سیب قرمز، پوست کنده و تقریباً خرد شده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 120 میلی لیتر (1/2 فنجان) روغن نباتی
  • 120 میلی لیتر (1/2 فنجان) ماست یونانی

روکش دارچین

  • 50 گرم (1/4 فنجان) شکر قنادی
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق غذا خوری کره بدون نمک ذوب شده

لعلاب یا شیره ی شکر

  • 30 گرم (1/4 فنجان) پودر قند یا آیسینگ (آمیزه ای از شکر و کره و سپیده ی تخم مرغ و مواد رنگی که روی کیک و نان شیرینی می مالند)
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه کیک سیب و دارچین :

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) استاندارد / 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) فر برقی گرم کنید. یک قالب کیک گرد 20 یا 23 سانتی را با کاغذ مخصوص پخت یا کاغذ روغنی چرب کرده و بپوشانید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و شکر را اضافه کنید. سیب خرد شده را اضافه کرده و مختصر هم بزنید تا ترکیب شود.
  3. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ، وانیل، روغن و ماست را اضافه کنید. فقط برای باز شدن زرده تخم مرغ کمی هم بزنید.
  4. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی مخلوط کنید – اما مراقب باشید زیاد مخلوط نشود.
  5. برای تهیه روکش دارچین، دارچین، شکر و کره را با هم ترکیب کنید. با هم مخلوط کنید تا موج دار و مرطوب شود. کم کم روی خمیر کیک بپاشید.
  6. کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانی که سیخ وارد شده در وسط آن تمیز خارج شود، بپزید. کیک را به توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شود.
  7. برای تهیه لعاب، شکر و 1 قاشق غذاخوری شیر را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست شود. اگر لعاب خیلی غلیظ است، یک قاشق غذاخوری دیگر شیر اضافه کنید. روی کل کیک را لعاب بزنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *