تاریخ:بهمن 1, 1399

طرز تهیه کیک پرتقالی سیسیلی : یک دسر مرطوب و همه پسند

طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی

بدانید که بافت این کیک با یک کیک معمولی آمریکایی متفاوت است : متراکم تر و سنگین تر است. همه کسانی که آن را امتحان کرده اند، آن را دوست دارند. توجه داشته باشید این کیک بدون لعاب نیز عالی است.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 55 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت 10 دقیقه
  • محصول: 1 کیک

مودا لازم :

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 250 گرم شکر
  • 275 گرم آرد همه منظوره
  • 2 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (اگر از بیکینگ پودر ساده استفاده می کنید، 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل اضافه کنید)
  • 100 گرم کره، نرم شده
  • 100 گرم ماست یونانی ساده
  • 300 گرم پرتقال، شسته و تکه تکه شده (با پوست، اما دانه ها را بردارید)

برای شهد روی کیک

  • آب یک پرتقال ارگانیک
  • 100 گرم شکر

طرز تهیه کیک پرتقالی :

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید

  1. قالب کمربندی 20 سانتی را با پاشیدن روغن (یا کره) آماده کنید، درون آن کاغذ روغنی بیندازید و دوباره روغن یا کره اسپری کنید.
  2. شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن بزنید تا سبک و نرم شود.
  3. آرد را با بکینگ پودر الک کرده و سپس همراه با کره نرم شده در یک زمان به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید تا کاملاً مخلوط شود، سپس ماست را بریزید.
  4. در یک غذاساز، کل پرتقال را پردازش کنید تا تقریباً پوره شود.
  5. این پرتقال را به مخلوط کیک اضافه کنید (همراه با وانیل اگر از بکینگ پودر ساده استفاده می کنید) و هم بزنید تا یکدست شود، سپس مایه را درون قالب آماده بریزید.
  6. به مدت 50-60 دقیقه بپزید (بسته به فر شما)، اما با یک کیک تستر یا سیخ تست کنید تا مطمئن شوید کیک پرتقالی قبل از خارج شدن از فر کامل پخته شده است. بگذارید حدود 15 دقیقه خنک شود، سپس کمربند قالب را بردارید.

طرز تهیه کیک پرتقالی

برای شهد روی کیک

  1. لعاب را با ذوب شدن شکر در آب پرتقال آماده کنید و بگذارید برای چند دقیقه بجوشد، فقط تا زمانی که مایع قوام شربت داشته باشد.
  2. با قاشق روی کیک بریزید و فرچه بزنید و بگذارید قبل از برش کاملاً خنک شود.

بله، صبر کردن سخت است، اما کیک پرتقالی خیس اگر اول سرد شود راحت تر برش می خورد.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *