تاریخ:آبان 10, 1399

طرز تهیه کیک کدو حلوایی : یک کیک کاملاً ادویه دار با مزه پنیر خامه ای

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

این بهترین کیک کدو تنبلی است که من تاکنون داشته ایم و می دانیم که شما نیز چنین احساسی خواهید داشت!

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • کل زمان: 4 ساعت
  • محصول: 12 نفر

مواد لازم :

  • 250 گرم آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  • 240 میلی لیتر کلزا یا روغن گیاهی
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 200 گرم شکر قهوه ای روشن یا تیره
  • 100 گرم شکر دانه ریز
  • 425 گرم پوره کدو تنبل
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل

روکش پنیر خامه ای

  • 224 گرم پنیر خامه ای پرچرب، نرم شده در دمای اتاق
  • 115 گرم کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق
  • 360 گرم شکر قنادی، در صورت نیاز 1/4 فنجان اضافی
  • 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک کدو حلوایی :

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب پخت 23 * 33 سانتی متر را چرب کنید. بهتر است از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
  2. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و ادویه پای کدو تنبل را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کنار بگذارید. روغن، تخم مرغ، شکر قهوه ای، شکر دانه ریز، کدو تنبل و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و از همزن دستی یا برقی استفاده کنید تا کاملاً ترکیب شوند. خمیر غلیظ خواهد شد.
  3. خمیر را در ظرف آماده شده پخش کنید. برای مدت 30-36 دقیقه آن را بپزید. زمان پخت متفاوت است، بنابراین مراقب زمان خود باشید. وقتی خلال دندانی که در وسط فرو می برید تمیز بیرون بیاید، کیک آماده است. اگر متوجه شدید که رو یا لبه های کیک خیلی زود در فر قهوه ای می شوند، آزادانه آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
  4. کیک را از فر خارج کنید و کل قالب را روی یک توری قرار دهید. اجازه دهید کاملاً خنک شود. بعد از حدود 45 دقیقه. (معمولاً کیک را در یخچال قرار می دهمد تا سرعت کار بیشتر شود.)
  5. تهیه روکش پنیر خامه ای :
    در یک کاسه بزرگ با استفاده از میکسر دستی یا برقی پنیر خامه ای و کره را با سرعت بالا با هم بزنید تا یکدست و خامه ای شوند. 3 فنجان شکر شیرینی پزی، وانیل و نمک را اضافه کنید. با سرعت کم 30 ثانیه هم بزنید، سپس سرعت را زیاد کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید. اگر می خواهید کمی غلیظ تر باشد، 1/4 فنجان شکر قنادی اضافی را اضافه کنید (معمولاً آن را اضافه می کنند). مخلوط خامه ای را را روی کیک خنک شده پخش کنید. قبل از سرو به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این به یکدست شدن روکش کمک می کند و برش را آسان تر می کند.
  6. کیک باقیمانده را محکم بپوشانید و به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *