تاریخ:آذر 7, 1399

طرز تهیه گاناش شکلاتی : یک دستورالعمل 2 ماده ای با کاربردهای بی پایان

طرز تهیه گاناش

طرز تهیه گاناش شکلاتی

از این به عنوان راهنمای کامل خود برای تهیه گاناش شکلات خانگی استفاده کنید. گاناش شکلات یک دستورالعمل 2 ماده ای است که تقریباً کاربردهای بی پایان دارد. برای بهترین مزه گاناش، توصیه می کنیم از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید. گاناش شکلات یک مخلوط 1: 1 شکلات و خامه گرم است.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 3 دقیقه
  • کل زمان: 10 دقیقه
  • محصول: 1 و 1/2 فنجان

طرز تهیه گاناش

مواد لازم :

  • 2 تخته شکلات نیمه شیرین با کیفیت (هر کدام 113 گرم)، ریز خرد شده
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه یا خامه زده شده

طرز تهیه گاناش شکلاتی :

  1. شکلات خرد شده را در یک کاسه نسوز متوسط قرار دهید. خامه را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط گرم کنید تا شروع به آرام جوشیدن کند. (نگذارید سریع بجوشد – خیلی داغ است!) روی شکلات بریزید، سپس بگذارید 2-3 دقیقه بماند تا شکلات به آرامی نرم شود.
  2. با یک قاشق فلزی یا کفگیر لاستیکی کوچک، خیلی آهسته هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود و شکلات ذوب شود. هرچه شکلات را ریزتر خرد کنید ، سریعتر با خامه ذوب می شود. اگر ذوب نمی شود، آن را مایکروویو نکنید.
  3. گاناش می تواند بلافاصله استفاده شود یا می توانید بگذارید در دمای اتاق بماند تا خنک و غلیظ شود. ظرف مدت 2 ساعت کاملاً خنک می شود. در یخچال این سرعت بالا می رود اما گاناش به طور یکنواخت خنک نمی شود. چند بار که در یخچال قرار می گیرد آن را هم بزنید تا یکدست و یکدست بماند.
  4. وقتی کاملاً خنک و غلیظ شد، گاناش را می توان داخل قیف ریخت یا با قاشق برداشت. همچنین می توانید گاناش غلیظ شده خنک شده را با یک مخلوط کن دستی یا برقی بزنید تا رنگ و بافت آن روشن شود، حدود 4 دقیقه با سرعت متوسط تا زیاد.
  5. محکم بپوشانید و گاناش را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. وقتی کاملاً خنک شد، می توانید آن را محکم بپوشانید و تا 3 ماه فریز کنید. برای دوباره گرم کردن یا رقیق کردن، مرتباً روی حرارت کم روی اجاق گاز در (1) قابلمه دو جداره، یا (2) به روش بن ماری هم بزنید (اجازه ندهید کف کاسه آب در حال جوشیدن را لمس کند.)
نکته

جایگزین خامه : از شیر نارگیل کنسرو شده پرچرب استفاده کنید. قبل از باز کردن آن را تکان دهید. روی اجاق مدام هم بزنید تا یکدست شود.

نوش جان !

طرز تهیه گاناش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *