تاریخ:آذر 4, 1399

طرز تهیه ی ترشی کلم قرمز : چاشنی که تقریباً با همه چیز مطابقت دارد

طرز تهیه ی ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ی ترشی کلم قرمز

این کلم ترشی سریع یک چاشنی خوشمزه است که باید در دسترس داشته باشید زیرا تقریباً با همه چیز مطابقت دارد. علاوه بر عطر و طعم مایل به تند، کلم قرمز ترشی یک تکه از رنگ روشن را به یک بشقاب اضافه می کند. وقتی نمک سرکه اسیدی با کلم تماس پیدا می کند، از بنفش عمیق به یک سایه قرمز زیبا تبدیل می شود. ترشی سریع آسان و راحت است زیرا نیازی به پردازش ندارند. برای داشتن بهترین طعم، کلم ترشی را قبل از سرو 24 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان استراحت: 2 ساعت
  • کل زمان: 5 دقیقه

مواد لازم :

  • ¼ یک کلم قرمز
  • ½ فنجان سرکه سیب یا سرکه قرمز 120 میلی لیتر
  • ½ فنجان آب 120 میلی لیتر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه ی ترشی کلم قرمز :

  1. هسته را از کلم برداشته سپس برش بزنید.
  2. کلم را بهمراه همه مواد دیگر به یک شیشه یا کاسه شیشه ای بزرگ اضافه کنید. شیشه را ببندید و تکان دهید، یا کاسه را به هم بزنید و در آن را بپوشانید. حداقل 2 ساعت (حداکثر 6 ساعت) بگذارید بماند، گاهی اوقات آن را تکان دهید / هم بزنید.
  3. به مدت 2 تا 3 هفته کاملاً در بسته در یخچال نگهداری شود. روی سالادها، دلمه ها، تاکوها یا همبرگرها سرو کنید!
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *