تاریخ:بهمن 1, 1399

طرز پخت یتیمچه : نمونه کاملی از افزودن بادمجان به یک وعده غذایی

طرز پخت یتیمچه

طرز پخت یتیمچه

نام فارسی یتیمچه (یا یاتیمچه) به ‘یتیم کوچک’ ترجمه می شود. دلیل این امر آن است که مدت ها پیش گوشت لوکس به حساب می آمد اما این غذا فقط شامل سبزیجات بود. با این وجود، علیرغم عنوان، عطر و طعم های ساده اما دعوت کننده مردم را ترغیب می کند که بارها و بارها به این غذا برگردند.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 15 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت و 30 دقیقه
  • محصول: 3 نفر

مواد لازم :

  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 پیاز قرمز
  • 1 پیاز سفید
  • 1 بادمجان (بزرگ)
  • 1 فلفل قرمز (یا 1 قاشق چایخوری پودر چیلی)
  • 500 گرم سیب زمینی
  • 1 عدد گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 600 میلی لیتر آب

طرز پخت یتیمچه :

  1. پیاز را تکه تکه کنید، چیلی را خرد کنید، سیر را کاملاً خرد کنید، و سبزیجات را به قطعات ضخامت 1 سانتی متر خرد کنید.
  2. با استفاده از یک ظرف عمیق روی حرارت کم، پیاز و چیلی را در روغن داغ بریزید. منتظر نرم شدن پیاز نباشید.
  3. با ایجاد لایه های نازک بادمجان و سیب زمینی، بقیه سبزیجات را اضافه کنید این کار را تکرار کنید تا همه سبزیجات استفاده شوند.
  4. قوطی گوجه فرنگی را روی آن ریخته سپس سیر، زردچوبه، فلفل و نمک را پراکنده کنید. آب جوش را اضافه کنید، در آن را بپوشانید و بگذارید 1.5 ساعت بماند. (به طور متناوب بررسی کنید که تابه شما سرریز نشده یا به آب بیشتر نیاز ندارد.)
  5. با لیموترش و نان سرو کنید. (طعم روز بعد حتی بهتر است.)

توجه :

می توانید به جای بادمجان از کدو سبز استفاده کنید. در این صورت، یتیمچه کدو خواهید داشت.

در دستور یتیمچه گیلانی، در نهایت روی یتیمچه چند عدد تخم مرغ می شکنیم و اجازه می دهیم بپزند.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *