تاریخ:آذر 5, 1399

ماقوت چیست ؟ طرز تهیه ماقوت یک دسر خوشمزه ایرانی!

ماقوت چیست

ماقوت چیست ؟ ماقوت نام دسر خوشمزه ای است که از نشاسته، آب، شربت و گلاب و گاهی زعفران تهیه می شود و خلال پسته و بادام بر روی آن خودنمایی می کند. برای امتحان کردن این دسر می توانید به بستنی فروشی ها و فالوده فروشی ها نیز بروید.

مواد لازم برای تهیه ماقوت

شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی)
گلاب ‌نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
زعفران

طرز تهیه ماقوت بستنی زعفرانی

ابتدا پودر ژلاتین را به گلاب اضافه کرده و روی حرارت کتری بنماری می کنیم تا شفاف شود. در قابلمه ای نشاسته را با کمی از شیر مخلوط می کنیم. وقتی صاف و یکدست شد، بقیه شیر را اضافه می کنیم.روی‌حرارت ملایم، شکر را می افزائیم.وقتی شکر در شیر حل شد، خامه و بستنی را اضافه می کنیم.مدام هم میزنیم، وقتی به جوش آمد، ژلاتین شفاف شده و کمی زعفران را به بقیه مواد اضافه می کنیم.هم‌زدن را ادامه‌ می دهیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.مواد را در قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم.

امیدوارم این دسر خوش مزه را تهیه و با شادی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *