تاریخ:مهر 1, 1399

میت لوف چیست ؟ طرز تهیه میت لوف تنها در 10 دقیقه !

میت لوف چیست

میت لوف چیست ؟ یک ظرف گوشتی است که با سایر مواد مخلوط شده و به شکل یک نان شکل گرفته و سپس پخته یا دودی می شود. شکل نهایی یا به صورت دستی روی یک تابه تخت تشکیل می شود یا با پختن آن در یک تابه نان ایجاد می شود. میت لوف معمولاً با گوشت گاو تهیه می شود ، اگرچه از گوشت بره ، گوشت گوساله ، مرغ و غذاهای دریایی نیز استفاده می شود. علاوه بر این می توان آن را از عدس یا گوشت گاو بلغور و همچنین برای گیاهخواری تهیه کرد.

طرز تهیه میت لوف تنها 10 دقیقه زمان نیاز دارد و زمان پخت آن یک ساعت است. این یک دستور پخت بسیار آسان و بدون دردسر برای گوشت گاو است. تهیه آن به هیچ وجه طول نمی کشد ، و بسیار خوب است!

مواد لازم برای تهیه میت لوف چیست

1 1/2 پوند گوشت گاو
1 تخم مرغ
1 پیاز ، خرد شده
1 فنجان شیر
1 فنجان خرده نان خشک

نمک و فلفل به مقدار نیاز
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری خردل آماده شده است
1/3 لیوان سس کچاپ

طرز تهیه میت لوف

1- فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد).

2- در یک کاسه بزرگ ، گوشت گاو ، تخم مرغ ، پیاز ، شیر و نان و یا خرده های ترک را ترکیب کنید. آن را با نمک و فلفل برای مزه دار کردن و قرار دادن در یک تابه نان روغنی 5×9 اینچ ، یا شکل آن را مانند یک نان بربرید و در یک ظرف پخت 9×13 اینچی با چربی ملایم قرار دهید.

3- در یک کاسه کوچک جداگانه ، شکر قهوه ای ، خردل و کچاپ را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کرده و روی آن را بریزید و روی آن را بپاشید.

4-پخت در 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 1 ساعت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *