تاریخ:آذر 9, 1399

نحوه نگهداری قارچ در فریزر که کیفیت و ظاهر آنها حفظ می شود!

نگهداری قارچ در فریزر

شما بسته ای از قارچ را به قصد استفاده از آنها به عنوان یک طعم مقوی پیتزا یا شاید به عنوان اسفنج های لوکس و ابریشمی خریداری کرده اید تا بتوانید آن را در سس ها و غذا های متنوع استفاده کنید. اما زمانی که می خواهید از قارچ ها استفاده کنید و پس از تنها چند روز در یخچال ، قارچ های شما برای مصرف نامناسب می شوند. در اینجا روش نگهداری قارچ در فریزر را به شما آموزش می دهیم که کیفیت و ظاهر آنها حفظ می شود.

نحوه نگهداری قارچ در فریزر

انجماد یک روش ذخیره سازی غیر منتظره در عین حال عالی برای قارچ های گرانبهای شما است. تنها چند نکته نیاز است، با ما همراه باشید:

1. قبل از پخت و پز ، قارچ خود را بشویید و آماده کنید. با شستن قارچ ها در زیر آب سرد ، سطح آن را از بین ببرید.

2. پس از تمیز کردن ، قارچ ها را با یک حوله کاغذی خشک کنید و به یک تخته برش منتقل کنید.

3. ساقه قارچ خود را مرتب یا جدا کنید.

4- حالا توجه خود را به کلاه ها تغییر دهید. اگر قارچ شما از قطر یک اینچ بزرگتر است ، برای سریع تر پخت و پز آنها را برش بزنید یا یک چهارم کنید. قارچ هایی که کلاه های کوچکتر دارند (مانند قارچ های دکمه ای) را می توان مانند گذشته طبخ کرد.

5- قارچ ها را به روش بخارپز بپزید. قارچ بخارپز در فریزر بهتر عمل می کند.

6. پس از پخت ، قارچ ها را روی یک ورقه تمیز پخش کرده و درون فریزر قرار دهید. بگذارید تا یخ بزنند تا جامد شوند (تقریباً دو ساعت).

7. قارچ های یخ زده را از تخته ورقه جدا کرده و آنها را در کیسه های پلاستیکی نگهدارید ، حتماً قبل از آب بندی هرگونه هوای اضافی را از کیسه ها خارج کنید. قارچ ها را به فریزر برگردانید. قارچهایی که مطابق توضیحات پخته شده و یخ زده اند تا یک سال تازه باقی می مانند (اما هرچه زودتر آنها را بخورید ، طعم آنها بهتر خواهد شد).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *