تاریخ:آذر 7, 1399

هرگز این 10 غذا را در یخچال فریزر خود قرار ندهید!

مواد غذایی فاسد شدنی در فریزر

ما تمایل داریم که یخچال و فریزر را به عنوان ابزاری برای حفظ غذا در تایم بیشتر استفاده کنیم. با بیشتر غذاها ، این درست است بدون یخچال و فریزر ما نمی توانیم گوشت ، محصولات لبنی یا انواع بسیاری از محصولات را در خانه نگهداری کنیم. یخچال و فریزرها واقعاً یک معجزه مدرن هستند که باعث تغییر در نحوه خوردن خانواده ها شده است. اما همانطور که معلوم است ، مواد غذایی فاسد شدنی در فریزر وجود دارد که در واقع طراوت را در یخچال از دست می دهند. بعضی اوقات سرما خوردگی باعث کاهش طعم یا تغییر بافت می شود.

ذخیره کردن غذاهای زیر در دمای اتاق در واقع می تواند به شما کمک کند که از هدر رفتن مواد غذایی خود اجتناب کنید.

1- سیب زمینی

سیب زمینی به بهترین وجه در محیط خنک و تاریک نگهداری می شود ، اما یخچال خیلی سرد است. سرما شروع به خرد کردن نشاسته در سیب زمینی ها می کند و باعث ایجاد بافت ریز و ناخوشایند می شود که خوردن آن ناخوشایند است. نشاسته نیز شروع به تبدیل شدن به شکر در یخچال می کند و بیشتر بر روی طعم تأثیر می گذارد.

2- پیاز

پیازها سریعتر در یخچال فریزر می شوند تا روی پیشخوان. آنها کپک زده و قارچ می زنند. بهتر است پیاز را در دمای اتاق نگهداری کنید ، اما آنها را از تابش مستقیم نور خورشید دور نگه دارید. پس از اینکه پیاز پوست کنده و برش خورد ، می خواهید آنرا یخچال کنید. کافی است آن را در یک کیسه فریزر قرار دهید و آن را در کشوی سبزیجات ذخیره کنید.

3- سیر

سیر هنگام ذخیره شدن در یخچال ، طعم خود را از دست می دهد. برای حفظ آن طعم تند ، آن را در یک ظرف خنک و خشک با کمی تهویه نگه دارید. یک کیسه کاغذی یک مثال عالی است.

4- عسل

عسل وقتی در یخچال نگهداری می شود متبلور می شود. دانه دار و تقریباً جامد می شود ، بنابراین استفاده از آن تقریباً غیرممکن است و همچنین ناخوشایند است. عسل از مواد غذایی فاسد شدنی در فریزر است  تا زمانی که در دمای اتاق ذخیره شود ، واقعاً طولانی نگه می دارد. عسل که جامد شده است با گرم کردن بطری در آب گرم قابل بازیابی است.

5- آجیل

آجیل های یخ زده می توانند با جلوگیری از سفت شدن روغنها ، عمر آنها را طولانی تر کنند. اما حتی در این صورت ، شما نمی خواهید آنها را سرما بخورید زیرا آنها تمایل به از بین بردن طعم و مزه متمایز مغذی خود و همچنین جذب بوی مواد غذایی دیگر در یخچال دارند.

بهتر است آجیل ها را در یک ظرف هوایی در دمای اتاق نگهداری کنید. برای احیای آجیلهایی که در یخچال قرار دارند ، می توانید آنها را قبل از غذا در یک تابه خشک گرم کنید.

6- قهوه

اگر عاشق قهوه هستید ، می دانید که بین قهوه عالی و قهوه بد تفاوت زیادی وجود دارد. یخچال کردن دانه قهوه، به طور کامل یا آسیاب شده، باعث می شود که میعان آبکی تولید شود و همین امر باعث می شود که یک محصول بد داشته باشید. به جای آن ، آن قهوه ها را در یک ظرف محکم در دمای اتاق نگه دارید.

7- گوجه فرنگی

در حالی که محصولات زیادی در یخچال و فریزر بهتر عمل می کنند ، گوجه فرنگی به بهترین وجه روی میز نگهداری می شود. سرد کردن گوجه فرنگی های کامل باعث تغییر طعم و مزه آنها می شود و بافت آن را آبدار می کند. اگر گوجه فرنگی های شما کم رسیده است ، آنها را روی به آفتابی قرار دهید. اگر آنها شروع به افزایش بیش از حد کردند بهتر است طبخ آنها را انجام دهید ، پس از آن می توانند در یخچال نگهداری شوند.

8- سس تند

درست است که سس تند را در یخچال نگهداری کنید ، اما برخی از تند فلفل ها از بین می رود. و برای حفظ آن نیازی به سرد کردن سس تند نیست. در آنجا سرکه زیادی وجود دارد که از رشد باکتری جلوگیری می کند.

9-توت ها

عمر انواع توت ها بعد از چیدن خیلی طولانی نیستند ، بنابراین بهتر است آنها را در روزی که می خواهید استفاده کنید خریداری کنید ، نه اینکه آنها را ذخیره کنید.

10- سیب

سیب یک میوه خوب برای نمایش در یک میز یا پیشخوان برای چند هفته است. در آن زمان ، هر غذایی که خورده نشده باشد می تواند در یخچال قرار داده شود تا چند روز دیگر عمر آنها طولانی شود. سیب ها از مواد غذایی فاسد شدنی در فریزر  هستند و معمولا نیازی به یخچال ندارند و در دمای محیط دوام می آورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *