تاریخ:مهر 2, 1399

کینوا چیست ؟ نحوه استفاده، خواص و ویژگی های کینوا را بشناسید

کینوا چیست

کینوا چیست ؟ دانه های ریز و دانه ای شکل با دم کمی که هنگام پختن آن شکوفا می شود. دارای طعمی مغذی و بافت محکم است. اینکاها هزاران سال است که آن را به عنوان “دانه مادر” می شناسند. کینوا یک پروتئین کامل و جایگزین فوق العاده عاری از گندم ، تقاضا برای  کینوا در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است.

مقدمه ای برای کینوا چیست

کینوا، تلفظ “مشتاق” جایگزین عالی بدون علف گندم برای دانه های نشاسته ای است. دو نوع وجود دارد: سفید قرمز و خامه ای. هر دو نوع در هنگام پخته شدن کمی تلخ هستند.

هزاران سال در آمریکای جنوبی (پرو ، شیلی و بولیوی) رشد یافته ، کینوا رژیم اصلی اینکاها و فرزندان آنها را تشکیل می داد. در سال های اخیر ، مواد غذایی در انگلستان و ایالات متحده آن را به عنوان یک جایگزین برتر برای گندم بلغور و برنج معرفی کرده اند. گرچه اغلب در ظروف نقشی مشابه با این دانه ها را به خود اختصاص می دهد.

برخلاف گندم یا برنج ، کینوا یک پروتئین کامل است – شامل هشت اسید آمینه ضروری است. این سازمان توسط سازمان ملل به عنوان یک ابرخودرو بخاطر فواید سلامتی آن شناخته شده است: این ماده غذایی شامل فیبر رژیم غذایی ، فسفر ، منیزیم و آهن. همچنین فاقد گلوتن است و هضم آن آسان است. واقعیت ها حاکی از آن است که همانطور که می توانید به ماده کاملی نزدیک باشد.

کینوا را از کجا بخریم

از سوپر مارکت ها یا فروشگاه های مواد غذایی بزرگ موجود است. خشک شده آن را بخرید و آن را در کنار دانه های دیگر پیدا کنید ، یا در کیسه های آماده غذا بخورید. بهترین ها را انتخاب کنید.

نحوه تهیه و پختن کینوا

تهیه کینوا  آسان است و بافت کرکی آن و طعم کمی مغذی آن را به گزینه ای عالی برای جایگزینی برنج سفید تبدیل می کند. هنگام پخته شدن ، دانه های آن به اندازه چهار برابر می شوند و تقریباً شفاف می شوند.

Quinoa را می توان درست مانند برنج تهیه کرد. معمولاً قبل از استفاده باید آنرا بشویید یا خیس کنید تا پوشش تلخ آن برداشته شود ، بنابراین دستورالعمل های بسته را بررسی کنید. دو فنجان آب را به جوش بیاورید تا یک فنجان غلات را بپوشانید ، بپوشانید و بجوش آورید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا آن را بپزید تا زمانی که جوانه از دانه جدا شود.

تهیه کینوا چیست

کینوا به همان روش برنج قابل استفاده است و در چاشنی ها ، پلوها و غلات صبحانه بسیار عالی است. فرنی کینوا، و کلوچه کینوا را امتحان کنید. برای یک کباب تمیز ، کدو حلوایی پروانه ای را با کوینوا یا یک سالاد تابستانی پر کنید ، سالاد کوئینوا و آووکادو کالیفرنیا را امتحان کنید.

آن را ذخیره کنید

کینوا خشک شده را در یک مکان خنک و تاریک تا یک سال ذخیره کنید. کینوا پخته شده را در یک ظرف هوایی در یخچال نگه دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *