تاریخ:شهریور 31, 1399

10 حقیقت بار نکردنی در مورد مزایای عسل که باید بدانید!

مزایای عسل

یکی از رایج ترین ترکیبات آشپزخانه ، عسل برای زیبایی و درمان های بهداشتی نیز کاربرد دارد. در اینجا به بعضی از حقایقی که باید در مورد مزایای عسل بدانید نگاهی می اندازد.

1- عسل هرگز خراب نمی شود. اگر رطوبت داخل شود ، می تواند تخمیر کند. برای جلوگیری از آن ، عسل را در کوزه های محکم نگه دارید. اگر دانه ها را می بینید ، شیشه را بدون درب در یک کاسه آب داغ برای مدتی قرار دهید.

2-در حقیقت عسل ترکیبی از قند و کربوهیدرات است و هیچ فیبر ، چربی یا پروتئینی را به طور واقعی نمی گذارد.

3- عسل دارای آنتی اکسیدان هایی است که در برابر آسیب سلولی محافظت می کند. در هنگام مصرف در حد اعتدال ، می تواند به کاهش وزن بدن و سطح کلسترول در بیماران دیابتی نیز کمک کند.

4- از آنجا که از نظر طبیعت ضد عفونی کننده است ، می توان از عسل بر روی بریدگی و سوختگی استفاده کرد تا از عفونت جلوگیری شود.

5- عسل از قندهای میوه ای طبیعی – گلوکز و فروکتوز – ساخته شده است که به راحتی هضم می شوند و از این رو منبع سریع انرژی هستند این از مزایای عسل است.

6- برای تولید یک پوند عسل از بیش از دو میلیون گل شهد استفاده می شود.

7- عسل به کاهش برخی از سرطان ها و بیماری های مرتبط با قلب کمک می کند زیرا حاوی آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است.

8- در قرن یازدهم A.D. آلمان ، از عسل برای شیرین کردن آبجو استفاده می شد و کالایی با ارزش بود. کشاورزان و دهقانان به ارباب فئودال عسل و موم زنبور عسل را به عنوان ادای احترام پرداخت می کردند.

9- این تنها غذایی است که حاوی پینوکمبرین (آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند). همچنین سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنزیم ها است.

10- این تنها غذایی است که حاوی پینوکمبرین (آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند). همچنین سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنزیم ها است.

11- از آنجا که باعث مرطوب و محافظت از عفونت می شود ، می توان از آن برای درمان لب های خشک و ترک خورده استفاده کرد.

12- اضافه کردن کمی عسل به رژیم غذایی فرد می تواند سطح ایمنی بدن را افزایش دهد. یک مطالعه در دانشکده پزشکی ، دانشگاه کاردیف ، ایالات متحده ، نشان داد که مصرف مانوکا ، یک نوع عسل ، می تواند باعث افزایش تولید سلول های ایمنی شود.

13- می توان آن را به راحتی در قالب کریستال خریداری کرد و بعداً در صورت هیدراتاسیون به عنوان مایع استفاده کرد.

مزایای عسل

14- حداقل 40 نوع عسل موجود است و هر کدام خاصیت منحصر به فرد و طعم متمایز دارند. برخی از آنتی اکسیدان ها حاوی مقادیر زیادی هستند در حالیکه برخی از آنها در شاخص گلیسمی متفاوت هستند (رتبه بندی که نشان می دهد برخی از ترکیبات بر میزان قند خون تأثیر دارند).

40 نوع عسل

15- عسل می تواند عملکرد ورزشی را بهبود بخشد. به دلیل دارا بودن شاخص قند خون پایین ، جایگزین خوبی برای کربوهیدراتهای بعد از تمرین است که برای دوباره پر کردن قند خون پس از یک تمرین شدید لازم است. همچنین سطح گلیکوژن را حفظ می کند.

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *