تاریخ:آذر 9, 1399

20 نوع قهوه از سراسر جهان برای همه کسانی که عاشق نوشیدنی هستند!

انواع قهوه

ما در این مطلب قصد داریم به شما دوست داران قهوه و نوشیدنی های خاص 20 نوع از انواع قهوه که در سرتا سر دنیا تهیه می شوند را معرفی کنیم. با ما همراه باشی در مارس نیوز.

1- آلمان: فریسفر کافی (تصویر اصلی)

قهوه آلمان با افزودن عرق نیشکر به قهوه بو داده تیره ، شیرین شده با شکر تهیه می شود. سپس خامه زده شده در قسمت بالا اضافه می شود تا قهوه را به طور کامل لذت بخش کند. خوب است بدانید: نوشیدنی را هم نزنید ، بلکه از طریق خامه استفاده کنید.

قهوه ویتنام

2- ویتنام: Cà phê trứng (قهوه تخم مرغ)

این نوشیدنی محبوب که در کافه های هانوی سرو می شود با زرده تخم مرغ زده شده و مخلوط کردن آن با قهوه روبوستا ، شکر و شیر تغلیظ شده تهیه می شود.

قهوه هندی

3- هند: قهوه فیلتر شده هند جنوبی

این نوشیدنی با نام “kaapi” نیز به دلیل عطر و طعم آن محبوب است. آب جوش ، ترکیبی از شیر داغ شیرین شده و پودر قهوه ریز خرد شده است. قهوه در فنجان های فولادی قرار داده شده در کاسه های کوچک استیل معروف به “dabarah”.

قهوه ایرلندی

4- ایرلند: قهوه ایرلندی

یک کوکتل قهوه داغ و ویسکی ایرلندی مخلوط شده با شکر و خامه سفید.

قهوه مکزیکی

5- مکزیک: کافه دولا

دوستداران دارچین از این نوشیدنی مکزیکی لذت می برند. قهوه در قوری سفالی با چوب دارچین دم می شود.

قهوه یونانی

6- یونان: Frappé

frappé نوعی قهوه فوری ، شکر و آب سرد است. نوعی از شیر سرد که به مخلوط اضافه شده است در کافه های یونان و قبرس نیز سرو می شود.

7-ترکیه: Türk kahvesi

یکی دیگر از انواع قهوه ، قهوه ترک است. مردم از قوری مسی بلند به نام “cezve” استفاده می کنند ، این قهوه غلیظ را بعد از صرف غذا میل می کنند. قهوه بدون فیلتر سرو می شود و این بدان معنی است که دانه های قهوه پودر شده در فنجان باقی می مانند.

قهوه فرانسوی

8-فرانسه: Café au lait

روز در فرانسه با یک فنجان کافه آویز آغاز می شود. این قهوه شیر بخارپز به طور معمول در یک فنجان بزرگ به اندازه کافی وعده داده می شود تا افراد بتوانند نان فرانسوی یا کروسان را داخل آن غرق کنند یا به اصطلاح خودمان نان را در قهوه بزنند.

قهوه عربی

9- عربستان سعودی: قهوه

ادویه جات ترشی جات عرب هندی معمولاً با خرما برای مقابله با طعم تلخ آن زوج است.

قهوه ایتالیایی

10 – ایتالیا: اسپرسو رومانو

اسپرسو ایتالیایی معمولاً در فنجان های کوچک سرو می شود. یک قطعه لیمو در امتداد لبه های جانبی فنجان مالیده می شود تا به زیبایی شیرینی قهوه کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *