تاریخ:آذر 9, 1399

5 راه برای نگهداری موز برای مدت طولانی در خانه

نگهداری موز برای مدت طولانی

نگهداری موز برای مدت طولانی ، موزها به سرعت باورنکردنی رسیده می شوند. خوشبختانه برای تهیه غذاهای خوشمزه مانند نان موز می توان از موزها سیاه شده استفاده کرد. اما اگر می خواهید از موزهای خود بیشترین بهره را ببرید ، وقتی هنوز سبز است ، آنها را خریداری کنید ، آنها را در دمای اتاق یا یخچال ذخیره کنید و از نکات زیر استفاده کنید.

1. ساقه موز را در پلاستیک بپیچید.

موزها گاز اتیلن را تسریع می کنند و روند رسیدن را تسریع می کند. پیچیدن ساقه ها به پلاستیک باعث آزاد شدن اتیلن می شود. می توانید ساقه موزهای خود را در هنگام دسته ای از آن بپوشانید ، یا اگر می خواهید رها شدن اتیلن را حتی بیشتر کند کنید ، ساقه های هر میوه جداگانه را بپیچانید.

2. موز را از قلاب موز آویزان کنید.

این هر دو از کبودی جلوگیری می کند و باعث می شود اکسیژن در اطراف موزها جریان پیدا کند ، و این باعث می شود که گاز اتیلن از جمع شدن در اطراف میوه جلوگیری کند.

3. موزها را از سایر میوه ها دور نگه دارید.

همچنین شما باید موزهای نامرغوب خود را به دور از میوه های دیگر مانند آووکادو ، سیب ، گلابی و گوجه فرنگی ذخیره کنید ، که باعث تولید اتیلن نیز می شود. این میوه ها وقتی همه در کنار هم قرار می گیرند به سرعت رسیده و بد می شوند. (اگر نیاز به سرعت آووکادو دارید ، می توانید آن را در یک کیسه کاغذی با یک موز یا سیب رسیده ریخته تا سرعت روند کار بیشتر شود. بیشتر بدانید!)

4. هنگامی که آنها رسیده اند ، موزهای خود را در یخچال قرار دهید.

پوست ممکن است قهوه ای شود ، اما به لطف دمای خنک یخچال شما ، موز موجود در داخل هنوز هم برای چند روز خوب است.

5- برش های موز را با مرکبات بپوشانید.

پوشاندن برشهای موز خود با لایه ای از آب مرکبات – چه لیمو ، لیموترش یا پرتقال – باعث طولانی تر شدن آنها می شود. اسید موجود در مرکبات باعث کاهش اکسیداسیون می شود و باعث نگهداری موز برای مدت طولانی می شود. سپس قطعات موز را در یخچال و فریزر در یک ظرف محکم نگهدارید تا بعداً سرو شود. (برای تهیه اسموتی یا بستنی موز می توانید برش ها را نیز فریز کنید!)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *